Va aflati aici: >> Home >> Cautari
 
 
Imagini program
Download
Click aici pentru a descarca varianta demo a aplicatiei software METROL3.0, cit si descrierea si documentatia aferente
Contact
Pentru a obtine informatii suplimentare despre producator si preturi, click aici

Cautari in registrul "Aparate" - standard

Programul poate afisa rezultatul unor interogari selectate de catre utilizator. Primul tip de interogare este legat de data calendaristica a ultimei verificari sau a urmatoarei verificari. Cel de-al doilea tip de interogare este bazat pe apartenenta unui tip de informatie la un registru selectat de catre utilizator (exemplu: se doreste afisarea tuturor aparatelor care au ca incadrare metrologica "Temperaturi").

Cele doua tipuri de interogari pot fi cuplate, rezultind o interogare complexa (exemplu: se cauta toate aparatele apartinind departamentului "Sectia 3", a caror verificare expira in perioada 5.10.02-16.10.02).

Deasemenea toate tabelele corespunzatoare registrelor pot fi ordonate prin simplul click de mouse pe coloana pentru care se doreste sortarea.

Toate rezultatele interogarilor pot fi tiparite la imprimanta sau exportate in format text cu separator pentru a putea fi folosite in programe de calcul tabelar.

Cautari in registrul "Aparate" - avansat

Operatorul poate configura, cu ajutorul programului, interogari complexe, care sa tina seama de criteriile selectate de catre acesta. Operatorul poate selecta atit cimpurile dupa care se fac interogarile, cit si valorile corespunzatoare. Prototipurile acestor interogari pot fi salvate si folosite ulterior, fara a mai fi necesara constructia lor.

Rezultatele interogarilor pot fi tiparite la imprimanta sau exportate in format text cu separator pentru a putea fi folosite in programe de calcul tabelar.